Hírlevél nyeremény játék

Januári nyertesünk: www.hivjazolit.hu
NYEREMÉNY:
Egy eredeti, LOLA-Detroit nyári kabát 7.480 Ft értékben! Az Ön méretében! + webcímének linkje 1 hónapig ingyen a nyitóoldalunkon!
Keresztnév:

e-mail cím:

feliratkozás
leiratkozás

Feliratkozás:
Hírlevélre feliratkozott érdeklődőink között havonta sorsolunk ki egy értékes nyereményt. Ráadásul a nyertes webcímének linkjét ingyen kitesszük a forgalmas nyitóoldalunkra egy hónapon keresztül! Nem küldünk fölösleges üzeneteket. Csak akkor írunk röviden, ha az Ön számára hasznos mondanivalónk van. Kb. 1-2 hetente.


Leírás:
A regisztrált felhasználók megkapják a LOLA Webáruház - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről, akciós és új termékekről kaphatnak tájékoztatást.

Használat:
A hírlevél használata egyszerű.
Feliratkozáshoz jelölje be a [feliratkozás] gombot, adja meg e-mail címét és nyomja meg a [mehet] gombot. Leiratkozáshoz jelölje be a [leiratkozás] gombot, adja meg e-mail címét és nyomja meg a [mehet] gombot. Amennyiben leiratkozása sikertelen, kérjük küldjön egy levelet a lola@munkaruha.hu e-mail címre a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.

Felelősség:
Kérjük csak saját levelező címét adja meg fel- és leiratkozáskor. A hibás adatközlésből vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem tudunk vállalni.lola@munkaruha.hu ©2005 webdesign by flashpistols webműhely