Védőeszköz, védőfelszerelés

Munkavédelem

Munkaruházati termékeink mellett a munkavédelem területéhez kapcsolódó termékeket, védőfelszereléseket is forgalmazunk. Munkavédelmi termékeinket elsősorban az építőipari cégek keresik, de egészségügyi, gyógyszeripari területekre, speciális gyártási-fejlesztési üzemcsarnokokba, és számos más területre is kínálunk megoldásokat.

Munkavédelem, védőfelszerelés választékunk:

Fejvédelem: A munkavédelem szó hallatán talán a védősisakok ugranak be először mindenkinek. Kínálatunkban megtalálható védősisak normál és lámpás kivitelben, tarkóvédő, ívvédő álarc, sisakbélés, sisakkosár, sisakpánt, homlokpánt, látómező...

Szemvédelem: A munkavédelem egyik igen fontos területe a szemre, a látásra veszélyt jelentő kockázati tényezők kiküszöbölése. Termékeink között akad védőszemüveg önmagában vagy szemüveg fölött is viselhető kivitelben, szemüvegtörlő kendő, szemöblítő folyadék, szemüvegtartó...

Hallásvédelem: A hallást károsító tevékenységekhez munkavédelem választékunkból zajvédő fültök önmagában vagy sisakra szerelhető változatban, higiéniai szett, kommunikációs fültok, füldugó választható.

Légzésvédelem: Egyes gyártási folyamatok a levegőminőség romlásával járnak, az ilyen területekre a munkavédelem speciális védőfelszereléseket ír elő. Munkavédelmi boltunk kínálatában van szájmaszk, pormaszk, paneles és szelepes porálarc, fél- és teljes álarc, szűrőbetét, részecskeszűrő maszk...

Kézvédelem: Rakodó kesztyű, munkakesztyű, hegesztőkesztyű, valamint artériavédős, rezgéscsillapító, vágásbiztos, olaj- és víztaszító, antisztatikus, hőálló és saválló kesztyűk, egyéb típusok rendkívül széles választékban.

Lábvédelem: Gumicsizma, papucs, Beta, Lotto, Goodyear és egyéb munkavédelmi bakancs, munkavédelmi cipő és szandál, valamint higiénés védőlábbelik és lábbelire húzható védőeszközök..

A felsoroltak mellett a munkavédelem egyéb specifikus területeire is kínálunk termékeket, megoldásokat, válasszon a bal oldali menüpontok közül!

LOLA munkavédelem és védőfelszerelés - a munka biztonsága.lola@munkaruha.hu ©2005 webdesign by flashpistols webműhely